İlk Ziyaret Ak Parti Yönetiminden

Alucra Vakfına yeni seçilen yönetime ilk ziyaret Beyoğlu Ak Parti Teşkilatından oldu.

İlk Ziyaret Ak Parti Yönetiminden
İlk Ziyaret Ak Parti Yönetiminden
+4
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av.Harun Muş ve İlçe Teşkilatı, Okmeydanında bulunan Alucra Vakfını ziyaret ederek, yeni yönetimi tebrik ederek çalışmalarının hayırlı olması dileğinde bulundu.

Ziyarete dair bilgi veren Vakıf yöneticileri, Bugün AK Parti Beyoğlu yönetimini ağırlıyoruz. İlçe Başkanı Av.Harun Muş ve AK Parti teşkilatına ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. İnşallah her zaman olduğu gibi bundan sonra da Alucra için yapmak istediğimiz projelerde desteklerini artırarak devam etmelerini bekliyoruz dedi.

AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Av.Harun Muş ise, Beyoğlu'nun en önemli STK'sı olan Alucra Vakfının 27 Kasım'da olağan kongresi gerçekleştirildi. Bu anlamda yeni seçilen yönetime hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk. Bu vakıfta görev yapan yönetim kurulu üyelerine, başkanlarına ve bütün emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yeni seçilen yönetim kurulunun hayırlı çalışmalara imza atacaklarından hiç bir kuşku duymuyoruz diyerek sözlerini tamamladı.

Sohbet havasında geçen ziyaret iyi dilekler ve temennilerle son buldu.

09 Ara 2016 - 07:05 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.