İŞTE GENÇLİK, İŞTE ALUCRA

Alucra'da 25 Mart akşamı herkes sustu, O'nun (SAV) Adı Alucra Semalarında her zamankinden daha güzel yankılandı. Alucra Gençlik Derneği yaptığı organizasyonla unutulmayacak bir geceye imza attı.

"Şiir Tadında Bir Gece" ismiyle AlucraGençlik Derneğinin organize ettiği Dursun Ali Erzincanlı'nın katıldığı program 25 Mart Perşembe Alucra Belediye Kültür Salonunda yaklaşık 1200 kişinin katılımıyla yapıldı.

Aziz Şehitlerimiz için Saygı Duruşu Ve İstiklal Marşı ile başlayan Program, Kuranı Kerim Tilaveti,

Dernek Başkanın Konuşması, Dursun Ali Erzincanlının Sahne Alması, İstiklal Marşının 10 Kıtasının Okunması, Ebru SEFEROĞLU Şiir okuması, Kaymakam Ünal Koç Beyin Konuşması, Dursun Ali Erzincanlı bey'e plaket verilmesinin ardından ve dua edilerek program sonlandırıldı.

18 MartŞehitleri anma ve 11 Nisan Kutlu Doğum haftası olduğu için bu iki kutlu haftanın ortak bir günde icra edilmesi kararlaştırılmıştır. Halkımızında büyük ilgi gösterdiği programımız saat 18.30 - 21.00saatleri arasında olmuştur. Okuduğu şiirlerle halkımızın maneviduygularını coşturdu. Bize bu geceyi yaşattığı için Sayın Dursun AliERZİNCANLI ağabeyimize, İstiklal Marşımızın 10 Kıtasını okuyarak GeceyeDamgasını Vuran 7 Yaşındaki Aysima Kardeşimize Sonsuz Teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Programın sonunda Dursun Ali Erzincanlı ses tellerinde meydana gelen tahriş nedeniyle ilçe hastahanesine gidip muayene oldu akabinde Filiz Bulutcu Öğretmen Evinde istirahate çekildi.

AlucraGençlik Derneği olarak Dursun Ali Erzincanlı'yı Gürbulak Köyü girişinde Konvoy eşliğinde karşılayan gençlerimiz, program sonrası geceyi Alucra'da geçiren Dursun Ali Erzincanlı'ya sabahkahvaltı programı düzenledi. Kahvaltı sonrası yine ilçe gençliğine yakışır bir uğurlama ile Doruklar Mevkiine kadar Dursun Ali Erzincanlı ve ekibine eşlik edildi.

AlucraGençlik Derneği olarak bizlere desteklerinden dolayı Kaymakamımız Ünal KOÇ, Belediye Başkanı Osman SÖYLEMEZ, Aydın BODUR, Bayram KUNDAK, Hakan UYSAL Hocalarımıza, YURTSEVER YAPI, ALUCRA ECZANESİ, ABDULLAHLOKANTASI, AYYILDIZ ECZANESİ, EKŞİOĞLU TİCARET, HAS PİDE’ye Sonsuz Teşekkürlerimizi Sunuyoruz.

ALUCRAHABER.COM OLARAK BİZDE EMEK SAHİBİ TÜM İLÇE GENÇLİĞİNE VE ONLARA MADDİ MANEVİ DESTEK OLAN TÜM HEMŞEHRİLERİMİZE ŞÜKRANLARIMIZI SUNARIZ.

7AE_DAli_Genclik.JPG

629_DAli_Genclik1.JPG

8ZC_DAli_Genclik2.JPG

ZAB_DAli_Genclik3.JPG

768_DAli_Genclik4.JPG

EA4_DAli_Genclik5.JPG

739_DAli_Genclik6.JPG

484_DAli_Genclik7.JPG

AF9_DAli_Genclik8.JPG

AZ2_DAli_Genclik9.JPG

15Z_DAli_Genclik10.JPG

831_DAli_Genclik11.JPG

ZE4_DAli_Genclik12.JPG

616_DAli_Genclik13.JPG

B51_DAli_Genclik14.JPG

28 Mar 2010 - 09:11 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.