İyiliğe Ortak Olun

Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu anlamlı bir proje ile yine farkını ortaya koydu.

İyiliğe Ortak Olun
İyiliğe Ortak Olun
+20
Haber albümü için resme tıklayın

İlçemizde hemen hemen bütün projeleriyle farklı olduğunu hissettiren, başarılı çalışmaları bir yenisini daha ekleyen Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu Kanser hastası çocuklar için önemli ektinlik yaptı.

Türkiye’de her yıl 2000 yeni lösemili çocuk vakası ortaya çıkıyor.

Bu durum bazen dar gelirli ailelerde lösemili çocuk ile diğerleri arasında seçim yapmaya kadar zorluyor. Bu sebeple okulumuz Gezi, Tanıtma ve Turizm Kulübü ve LÖSEV işbirliğiyle lösemili çocuklar yararına bir yardım standı açılmıştır.

Lösemili çocukların annelerinin el emeği ürünlerinin sergilendiği standımız büyük ilgi gördü. Lösemi hastalığını tanıtmayı, lösemili çocukların ve ailelerinin sıkıntılarını topluma aktarmayı ve bu vesileyle bir farkındalık yaratmayı hedeflediğimiz bu anlamlı proje için öncelikle Kulüp Öğretmeni Şule Baytok’a, destekleriyle bizleri onurlandıran İlçe Kaymakamımız Hulusi Teke, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Fatih Eşgünoğlu, İlçe Belediye Başkan Vekilimiz Sadık Dolu’ya, kurum amirlerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

06 Oca 2018 - 02:04 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.