Kaldırımlar Yenileniyor

İlçemizde alt yapı çalışmaları sonrası tahrip olan kaldırımlar yenileniyor.

Kaldırımlar Yenileniyor
Kaldırımlar Yenileniyor
+7
Haber albümü için resme tıklayın

İlçe merkezinde yapılan alt yapı çalışmalarıyla kaldırım yenileme çalışmaları devam ediyor.

İlçenin en işlek caddesi olan Hürriyet Caddesinde ve ilçenin Şiran girişinden itibaren eksik kalan kaldırımlar yeniden yapılarak yenileniyor.

Eski Belediye Başkanımız İbrahim Bıyıkçı zamanında yapılan ilçe merkezindeki kaldırımlar zamanla soğuk hava şartlarından tahrip olup bozulmuştu. Akabinde başlatılan alt yapı çalışması sonrası ilerleyen tarihlere ertelenen kaldırımlar için Alucra Belediyesi tarafından çalışma başlatıldı.

Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı, ilçeyi daha yaşanılabilir bir hale getirmek için ellerinden geleni yapmaya çalıştıkları, bu anlamda ilçede tarihinin en büyük parke çalışmasının yapıldığını eksik kalan kısımlarında tamamlandığını belirterek, ''Göreve geldikten sonra ilçede büyük yatırımlara imza attık. İlçe merkezinde bulunan kaldırımların ve ana caddenin yenilenmesi için çalışma başlattık. Alt yapı ile tahrip olan ilçedeki sokak ve caddeleri kilit parke taşı ile yeniledik, yenilemeye devam ediyoruz. İlçenin çehresinin güzelleşmesi ve yenilenmesi için var gücümüzle çalışıyoruz. Memleketimiz bizim havamız, suyumuz, yaşam alanımız. Yaşam alanımızın güzelleşmesi, göze daha hoş görünmesi için yapmış olduğumuz yenilikler ve düzenlemeler halkımıza ve memleketimize olan borcumuz bizim. Çalışmalarımızda sabırla bize desteği ve emeği olan herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

03 Eki 2017 - 21:26 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.