Kare Kare Alucra

İlçemiz Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi fotoğrafçılık kursuna giden öğrencilerinin çektiği resimlerden bir köşe oluşturdu.

Kare Kare Alucra
Kare Kare Alucra
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesi fotoğrafçılık kursuna giden öğrencilerinin çektiği resimler için okulda bir köşe oluşturdu.

Alucra Kaymakamlarımızdan Tunahan Çil ve Ferhat Vardar zamanında hayata geçen projede Kaymakamımız ilçemizdeki öğrencilere fotografcılık eğitimi aldırmıştı. Alucra'nın değişik açılarından çekilen doğal güzellerine ait fotoğraflardan oluşan "Kare Kare Alucra "adlı fotoğraf köşesi öğrenciler ve ziyaretçiler tarafından ilgi ile karşılandı.

Hazırlanmasında emeği geçen başta Kaymakamlarımız Tunahan Çil, Ferhat Vardar olmak üzere herkese ve fotoğrafları çeken öğrencilerimize çok teşekkür ediyoruz.

13 Ara 2017 - 19:20 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.