Kaymakamımız Hafızlarımızı Ziyaret Etti

İlçe kaymakamımız Hulusi Teke, müftülüğümüz bünyesinde eğitim öğretime devam eden Alucra Erkek Yatılı Hafızlık Kur’an Kursumuzda eğitim gören hafızlarımızı ziyaret etti.

Kaymakamımız Hafızlarımızı Ziyaret Etti
Kaymakamımız Hafızlarımızı Ziyaret Etti
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Ziyaret esnasında İlçe Kaymakamımıza, İlçe Müftümüz Muhammet Salman ve Kur’an Kursu hocaları eşlik etti.

Kur’an Kursumuzu gezen ve yetkililerden Kurs ve öğrenciler hakkında bilgi alan ilçe kaymakamımız, öğrencilerle akşam yemeği yedi. Daha sonra öğrencilerle bir süre sohbet eden kaymakamımız, “Bu Kurs bu yöre için, toplumumuz için büyük bir fırsat. Bu fırsatı iyi değerlendirmek gerekiyor. Çünkü burada çocuklar sadece Kur’an-ı ezberlemiyor, Kur’an ahlakıyla ahlaklanmayı da öğreniyor. Allah buralara emeği geçenlerden razı olsun. Biz de her zaman buradaki kalitenin artması, eğitim seviyesinin yükselmesi için her türlü desteği vereceğiz.” şeklinde konuştu.

Ziyaret sonrasında İlçe Müftümüz Muhammet Salman, öğrencilerle, yaklaşan Mevlid Kandili hakkında bir süre sohbet etti.

Oldukça sıcak bir havada gerçekleşen ziyaret çekilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.

03 Ara 2017 - 20:35 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.