Kaymakamlar Toplantısı Şebin'de Yapıldı

Ekim ayı Kaymakamlar toplantısı Giresun Valisi Hasan Karahan başkanlığında bugün Şebinkarahisar Colonia Park Otel'de yapıldı.

Kaymakamlar Toplantısı Şebin'de Yapıldı
Haber albümü için resme tıklayın

Toplantıda, son Vali yardımcıları Kaymakamlar Kararnamesiyle görevlerine başlayan yeni kaymakamlara bir kez daha hayırlı olsun dileklerini ileten Vali Karahan, uyumlu bir şekilde halkın sorunlarının çözümü noktasında elbirliği içinde çalışacaklarına inandığını söyledi. Daha sonra Şebinkarahisar Kaymakamı Murat Çağrı Erdinç bir brifing verdi.

Kış mevsiminin yaklaştığını hatırlatan Vali Karahan bütün ilçelerin kışın yaşanılabilecek olumsuzluklara karşı tedbirli olunması talimatını verdi. KÖYDES ödenekleri ve harcanma oranları görüşüldü. Seçimlerin sorunsuz geçmesi dolayı Giresun Valisi Hasan Karahan, Kaymakamlara teşekkür etti. Asayiş ve terörle mücadele konuları ve ele alındı. Sağlık müdürlüğü ile ilgili konular görüşüldü. Tarım ve Gıda Müdürlüğünün yatırım ve projeleri ele alındı. Yaylalardaki kaçak yapılaşma görüşüldü. Toplantı da ayrıca Milli Eğitim yatırımları ve eğitim sorunları görüşüldü.

Vali Karahan Seçimlerin sorunsuz geçmesinden dolayı kaymakamlara teşekkür etti. Yatırımcı kuruluşların çalışmaları gözden geçirildi. Toplantı sonrası Şebinkarahisar Yerleşkesinde bulunan Yüksekokulları da ziyaret eden Vali Hasan Karahan, okul müdürlerinden bilgi alarak ilçeden ayrıldı.

Kaymakamlar Toplantısı Şebin'de Yapıldı
Kaymakamlar Toplantısı Şebin'de Yapıldı

12 Kas 2015 - 04:43 Giresun/ Şebinkarahisar- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.