Kaymakamlar Toplantısı Yapıldı

2017 yılı Eylül ayı Kaymakamlar Toplantısı Vali Harun Sarıfakıoğulları başkanlığında yapıldı.

Giresun Aksu Mahallesinde bulunan Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesinde 15 Eylül 2017 Cuma günü saat 16.00 da gerçekleştirilen toplantıda, Vali Sarıfakıoğulları’na kaymakamlar ve ilgili kurum yetkilileri tarafından toplantı gündemindeki konularla ilgili bilgi verildi.

Toplantıda; KÖYDES çalışmaları ile diğer yatırım faaliyetleri ve bir önceki toplantıda yapılması kararlaştırılan işlerin hangi aşamada olduğu da ele alındı.

Bundan sonra yapılması gereken çalışmalar ve alınması gereken önlemler konusunun da görüşüldüğü toplantıda, ilçeler arasındaki koordinasyon ve başta KÖYDES projeleri olmak üzere ilimiz genelinde yapılan yatırımların gerçekleşme oranları gözden geçirildi.

Yetkililer tarafından, gecikme yaşanan ve hiç gerçekleştirilmeyen yatırımların gerekçeleri hususunda Vali Sarıfakıoğulları’na bilgi sunuldu.

21 Eyl 2017 - 18:55 Giresun/ Alucra- Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.