KELKİT'TE ÇATIŞMA 3 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Gümüşhane ve Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı istihbarat çalışmaları neticesinde Gümüşhane'nin Kelkit ilçesi kırsalında güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında çıkan çatışmada 3 terörist ölü olarak ele geçirildi.

Gümüşhane ve Erzincan Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yaptığı istihbari çalışmalar neticesinde Erzincan'ın 20 kilometre kuzeyinde Kelkit Kırsalı'nda güvenlik güçleriyle terör örgütü PKK mensupları arasında saat 20.15 sıralarında çatışma çıktı.

Güvenlik kuvvetlerinin ''dur'' ihtarına ateşle karşılık verilmesi üzerine çıkan çatışmada 3 terörist silahlarıyla birlikte ölü olarak ele geçirildi. Kelkit kırsalından terörist grubun geçiş yaptığı sırada akşam saatlerinde düzenlenen operasyonda 3 terörist ölü olarak ele geçirilirken, 2 terörist de sağ yakalandı. Bölgede takibini sürdüren jandarma ekipleri kaçması muhtemel olan teröristlerin yakalanması için çalışmalarını sürdürürken, yer yer kaçan teröristlerle sıcak temas sağlandığı öğrenildi. Bölgede geniş çaplı operasyon devam ediyor.

CE5_kelkit_catisma.jpg

55E_kelkit_catisma1.jpg

ECE_kelkit_catisma2.jpg

18 Haz 2010 - 07:00 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.