Kılıçdaroğlu Giresun'da

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün gerçekleştirdiği Ordu ve Giresun mitingleri öncesinde parti otobüsü üzerinden Görelelilere seslendi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Giresun Belediyesi'nce başlatılan Karadeniz Sahil Yolu Giresun Şehiriçi Geçişi Yeni Şehir Girişi yapım çalışmalarının başlangıç törenine katıldı. Kılıçdaroğlu, "Kazmayı vurmak bana nasip oldu, inşallah açmak da başbakan olarak bana nasip olur." dedi.

kilicdargiresun1.jpg

kilicdargiresun5.jpg

kilicdargiresun4.jpg

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Giresun Belediyesi'nce organize edilen bazı programlara katıldı. Osman Ağa Meydanı'nda gerçekleştirilen açık hava mitinginin ardından Kılıçdaroğlu, kent turu yaparak Giresunluları selamladı. Kılıçdaroğlu daha sonra, Giresun Belediyesi'nce başlatılan Karadeniz Sahil Yolu Giresun Şehiriçi Geçişi Yeni Şehir Girişi yapım çalışmalarının başlangıç törenine katıldı.

kilicdaroglugiresun.jpg

Burada konuşan Kılıçdaroğlu, "Kazmayı vurmak bana nasip oldu, inşallah açmak da başbakan olarak bana nasip olur." diye konuştu.

kilicdargiresun3.jpgkilicdargiresun6.jpg

Kılıçdaroğlu, daha sonra Atapark'ta gerçekleştirilen, yeni meydan, terfi istasyonu ve itfaiye binasının proje tanıtımlarına da katıldı.

Engelliler tarafından düzenlenen kermese de katılan Kılıçdaroğlu burada engelliler ile sohbet etti, gözleme yiyip, ayran içti. Geceyi Giresun'da geçirecek olan Kılıçdaroğlu, yarın sabah Giresun'dan ayrılacak.Kilicdaroglu_giresun1.jpg

Kilicdaroglu_giresun2.jpg

Kilicdaroglu_giresun3.jpg

Kilicdaroglu_giresun7.jpg

18 May 2011 - 19:18 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.