Kurtbelinde Teröristlerle Sıcak Temas

Bölücü terör örgütünün Karadeniz’e sızma planı yaptığı Giresun’da üst üste yaptığı eylemler sonrasında asker ve polisin koordineli çalışmaları meyvelerini vermeye başladı.

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde açılım süreci sonrasında silah ve mühimmat yığınağı yaparak her tarafı savaş alanına çeviren PKKnın önemli ölçüde bertaraf edilmesi üzerine bölgedeki asli görevlerine dönen Jandarma Özel Harekât (JÖH) ve Polis Özel Hareket (PÖH) timleri arama tarama faaliyetlerine ağırlık verirken zaman zaman da sıcak temas sağlandığı gelen haberler arasında.

Son olarak Yağlıdereyi Alucraya bağlayan Kurtbeli bölgesinde bölücü terör örgütü katil takımı ile sıcak temas sağlandı. Sızan bilgilere göre, bölgeye pusu kuran Özel Harekat timlerine yakalanan teröristler ile sıcak temas kuruldu. Buna rağmen bir süre sonra arazinin ormanlık ve yeşillik olmasından faydalanan teröristler gece karanlığından da faydalanarak izlerini kaybettirdiler.

Kıskacı daraltan JÖH ve PÖH timlerinin operasyonlarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.

23 Haz 2016 - 21:53 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.