Kurum Amirleri Toplantısı Yapıldı

Alucra Kaymakamı Ali Altınkaynak, kurum amirlerinden ilçedeki kurumların yaptığı yatırım ve çalışmalar hakkında brifing aldı.

Kurum Amirleri Toplantısı Yapıldı
Kurum Amirleri Toplantısı Yapıldı
+2
Haber albümü için resme tıklayın

İlçemiz Kaymakamımız Ali ALTINKAYNAK Başkanlığında 5442 sayılı İl İdaresi Kanununun 40. Maddesi gereğince Kaymakamlığımız Toplantı Salonunda 06/02/2017 Pazartesi günü ''Kurum Amirleri Toplantısı'' gerçekleştirildi.

İlçemiz Kurum Amirlerinin katılımı ile gerçekleştirilen toplantıda kurumların sorunları, kurumlar arası işbirliğini artırmaya yönelik çözüm yolları, kurumların çözüm odaklı aktif bir şekilde işbirliği halinde çalışmasına ilişkin konular değerlendirildi.

Kaymakamımız Ali Altınkaynak, kurumlarca 2016 yılında yapılan ve 2017 yılında yapılması planlanan proje ve yatırımlar ile ilgili bilgiler aldıktan sonra; İlçemizin güvenlik, eğitim durumu, sağlık ve diğer alanlarda faaliyetleri hakkında bilgiler alan Kaymakamımız daire amirlerine teşekkür ederek toplantıyı sona erdirdi.

09 Şub 2017 - 06:51 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.