Mehmet Geldi' den Veda Ziyaretleri

AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi, partisinin ilçe teşkilatlarını il başkanı olarak son kez ziyaret ederek veda etti.

AK Parti Giresun İl Başkanı Mehmet Geldi, partisinin ilçe teşkilatlarını il başkanı olarak son kez ziyaret ederek veda etti.

İlçe Başkanlıkları toplantı salonunda düzenlenen ziyarette Giresun Ak Parti İl Başkanı Mehmet GELDİ, Alucra İlçesinde ilçe Başkanı Faruk DEMİRAĞ ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Alucra İl Genel Meclis Üyesi Fazlı DERBEDER’i, Doğankent İlçesinde ilçe Başkanı İbrahim AYDIN ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Çamoluk İlçesinde İlçe Başkanı Zeki KARABUL ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Çamoluk İlçe Belediye Başkanı Özkan ÇİNİCİ, Çamoluk Yenice Belde Belediye Başkanı Halil İbrahim GERÇEK ve Çamoluk İl Genel Meclis Üyesi Abdullah KÜRKÇÜ’yü, Şebinkarahisar İlçesinde ilçe Başkanı Ahmet BÖLÜK ve Yönetim Kurulu Üyelerini, Bulancak İlçesinde ise İlçe Başkanı Hamit KARAOĞLANOĞLU ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Bulancak Belediye Başkanı Kadir AYDIN’ı yanında bulunan Ak Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Çetin ÇAKIROĞLU, İl Başkan Yardımcıları H.Ali TÜTÜNCÜ, Nail İPEK, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Halit YAĞLIDERE ve İsmail YILDIZ ile ziyaret etmişlerdir.

Başkanımız Doğankent, Çamoluk, Alucra, Şebinkarahisar ve Bulancak ilçelerine yaptığı veda ziyaretlerinde yaptığı konuşmasında” 2011 milletvekilliği genel seçimlerinde Giresun'umuzu daha yüksek hedeflere taşıma görevi ile görevli milletvekillerinden birisi olmak ümidiyle aday adayı olmak için 15 Ocak 2011 günü Giresun il başkanlığı görevimden istifa etme kararı almış bulunduğunu belirtmiştir..

Kendisi 12 Haziran seçimlerinde Başbakanımız Sn. R. Tayyip ERDOĞAN’nın 2023 Türkiye'si hedefini yakalamak üzere gerekli Anayasa çoğunluğunu 367 ve üzerinde milletvekillileriyle milletimizi temsil etme imkânı bulacağını ve Giresun'umuzda inşallah Milletvekilliği seçiminde 4-0 gibi bir sonucu elde etmeyi ümit ediyoruz” dedi.

17 Oca 2011 - 17:16 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.