Meva Döner Artık Okmeydanı'nda

Alucralı hemşerilerimiz Halit Başyurt ve oğlu Oğuzhan Başyurt Okmeydanında döner büfelerini hizmete açtı.

Meva Döner Artık Okmeydanı'nda
Meva Döner Artık Okmeydanı'nda
Haber albümü için resme tıklayın

Uzun zamandır Silivri'de faaliyetlerini sürdüren Meva Döner, Okmeydanı şubesini açarak hemşerilerimize güvenilir ve kaliteli hizmeti getirmenin gayretinde olduklarını ifade ettiler.

Halit Başyurt, "Alucralıyız ve dönerin lezzetini kalitesini bilen insanlarız. Silivri'de zaten fabrikamız ve şubemiz vardı. İstedik ki Okmeydanında bulunan hemşerilerimiz de bu lezzetten istifade etsin, kaliteyi aramak için uzaklara gitmesin. Şuanda Okmeydanı Dörtyol'da Onnumara Döner ismi ile çalışmalarımıza başladık, kısa bir süre sonra tabelalarımızı da Meva Döner olarak değiştireceğiz. Ayrıca Okmeydanından sonra ikinci şubemizide Beşiktaş'da açacağız. Lezzeti ve kaliteyi isteyen hemşerilerimizi bekliyoruz. Evlere paket servislerimizde mevcut, bize 0212 238 31 33 nolu telden ulaşabilirler" dedi.

Alucralı hemşerilerimize bizde hayırlı olmasını temenni eder, bereketli bol kazançlar diliyoruz.

25 Nis 2017 - 20:39 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.