MHP Şebinkarahisar Belediye Başkan Adayını Belirledi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Şebinkarahisar İlçe Başkanı Veysel Cengiz, 2014 seçimlerinde Şebinkarahisar Belediye Başkan adayının Hasan Tombul olduğunu açıkladı.

MHP Şebinkarahisar Belediye Başkan Adayını Belirledi
MHP Şebinkarahisar Belediye Başkan Adayını Belirledi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

576575_10151611676044294_1394479251_n.jpg

MHP Giresun İl Başkanı Orhan Erzurumlu ve teşkilatının katılımı ile Şebinkarahisar MHP İlçe teşkilatında yapılan oylamada Hasan Tombul, 2014 yerel seçimlerinde Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.

Yapılan seçim sonrası adayların ve teşkilatın ''tek yürek'' olarak Hasan Tombul'u destekleyeceklerini belirten İlçe Başkanı Veysel Cengiz, Şebinmedya aracılığı ile şunları söyledi; '' Milliyetçi Hareket Partisi olarak seçim startını vermiş bulunmaktayız.

Şebinkarahisar MHP Teşkilatı olarak, halkımızın sorunlarını, beklentilerini biliyoruz, Şebinkarahisar'ı tekrar MHP'in kalesi yapacağız.

Buradan sizlerin aracılığı ile bütün Şebinkarahisar'a duyuruyorum MHP Belediye Başkan adayımız Hasan Tombul'u kutluyorum. Allah yar ve yardımcısı olsun diyorum" dedi.

Yapılan toplantı sonrası, MHP İlçe teşkilatı tarafından yemek ikramı yapıldı.

Şebinmedya-Sadi Toygar

20 May 2013 - 18:19 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.