Milletvekili Canikli Devrede

Doğu Karadeniz Turizm Mastır Planında Giresun'a yeterince yer verilmediği, hatta onaylandığı, yürürlüğe dahi girdiği halde kamuoyunun dahi yeterince bilgilendirilmediği, sivil toplum kuruluşları, parti temsilcileri, vs sıkça dile getirilmesi ve gelen tepkilerin artması üzerine Giresun Milletvekili Nurettin Canikli konuyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Canikli: "YANLIŞLIK DÜZELTİLECEK"

AK Parti Grup Başkanvekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli, Giresun'un yok sayılacağı bildirilen ve büyük tepki gösterilen Doğu Karadeniz Turizm Master Planı için devreye girdi.

Canikli, "TSO'nun gönderdiği rapor üzerine Turizm Bakanı ile görüştüm. Giresun'un uğradığı haksızlıklar ortadan kaldırılacak, plan revize edilecek" dedi.

Giresun adına yığınla yanlışlıklarla dolu olan ve kentin ilerde yok sayılabileceği belirtilen Doğu Karadeniz Odaklı Turizm Master Planı için AK Parti Grup Başkan vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli devreye girdi.

Canikli,Yeşilgiresun'un konuyla ilgili yönettiği soruyu cevaplandırırken "Yanlışlık ve haksızlık kısa sürede giderilecek. Turizm Bakanı ile bizzat görüştüm. Master Planı yeniden revize edilecek" dedi.

TSO'NUN RAPORUNU ALDIM

Milletvekili Nurettin Canikli, Doğu Karadeniz Turizm Master Planı ile ilgili olarak GTSO Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ile görüştüğünü, TSO'nun raporunun kendisine ulaştığını belirterek; "Yanlışlık düzeltilecek. Bizzat Turizm Bakanı ile görüştüm. Yapılan yanlışlıkları anlattım, kendisi de Giresun adına yapılan yanlışlıkların hemen düzeltileceğini ve planın yeniden revize edileceğini söyledi. Giresunlular merak etmesinler, ilimin haksızlığa uğramasına asla izin vermem" diye konuştu.

Canikli, planda ORGİ havaalanının adının geçmemesini, Giresun Adasının yok sayılmasının ise hayret verici bulduğunu da ifade etti.

Sebinmedya

29 Eyl 2010 - 23:38 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.