Milletvekili Sabri Öztürk Alucra'da

Giresun Milletvekili Sabri Öztürk Alucra'yı ziyaret etti.

Milletvekili Sabri Öztürk Alucra'da
Milletvekili Sabri Öztürk Alucra'da
+7
Haber albümü için resme tıklayın

AK Parti Giresun Milletvekili Sabri Öztürk, Şebinkarahisar, Alucra ve Çamoluk ilçelerini ziyaret ederek ilçe halkıyla bir araya geldi.

Öztürk, ilçelerde ak parti teşkilatları ziyaret ederek ilçe yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi. Ardından da belediye başkanlığı ve kaymakamlıkları ziyaret ederek Hükümetin eğitim, ulaşım, sağlık, turizm konularındaki yatırımları gözden geçirildi.

Öztürk yaptığı açıklamada, ilçe halkını ve esnaflarımızı da ziyaret ederek esnafların dertlerini, sıkıntılarını dinledik. Gerekli notlarımızı aldık. Bizler daima milletimizin ayağına giderek dertlerini dinliyoruz, Giresunumuzun tüm ilçelerine yapılan yatırımları yerinde görme imkanımız oluyor dedi.

Öztürk, "Alucra'da Şehidimiz Burak Can Karamanoğlu ile diğer şehitlerimizi kabri başında, daha sonra Çamoluk'lu 15 Temmuz Şehidimiz Emrah SAĞAZ'ın babasını Yenice'deki evinde ziyaret ettik. Şehidimizin babası Nazım Amca'ya Sn Başbakan'ımız Binali Yıldırım'ın mektubunu takdim ettik. İlçe Kaymakamı, Belediye Başkanı, İl ve İlçe Teşkilatımızla birlikte minnet duygularımızı ifade ettik. Bizleri de evladı kabul etmesini, her zaman yanında olduğumuzu bildirdik. Şehitlerimizin Ruhları Şad olsun. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet dilerim dedi.

Öztürk, ilçe ziyaretlerini tamamlayarak Meclisteki çalışmaları için Ankaraya döndü.

12 Eki 2016 - 04:42 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.