Müftümüz Öğrencilerle Bir Arada

İlçe Müftümüz Muhammet Salman, Alucra Şevket Canikli İmam-Hatip Ortaokulu ve İlçe Müftülüğü arasında imzalanan protokol çerçevesinde öğrencilerle bir araya geldi.

Müftümüz Öğrencilerle Bir Arada
Müftümüz Öğrencilerle Bir Arada
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Merkez Büyük Camii İmam-Hatibi İmdat Türkmen’in Kur’an tilavetiyle başlayan ve oldukça sıcak ve samimi bir atmosferde gerçekleşen program esnasında, İlçe Müftümüz Salman öğrencilere Diyanet İşleri Başkanlığı, İlçe Müftülüğü ve faaliyetleri hakkında bilgiler verdi.

Ayrıca programda İlçe Müftümüz Salman, Diyanet İşleri Başkanlığımızın görsel ve yazılı yayınları hakkında bilgilendirmeler de yaptı. Uluslar arası düzeyde yayın yapan Diyanet TV ve Radyolarının yayında olduğunu ifade eden müftümüz, daha sonra Diyanet Aylık ve Diyanet Çocuk Dergileri hakkında öğrencilere bilgilendirmeler yaparak, öğrencileri özellikle de Diyanet Çocuk Dergisine abone olmaya davet etti.

Toplantının sonunda Müftümüz, "Bizlere, yarınımızın teminatı olan ve geleceğimizin mimarları olacak öğrencilerimizle buluşma fırsatını sunan Alucra Şevket Canikli İmam-Hatip Ortaokulu Yönetici ve öğretmenlerine, bizleri büyük bir ilgi ve dikkatle dinleyen kıymetli öğrencilerimize, Alucra Müftülüğü olarak teşekkür ediyor, öğrencilerimize derslerinde başarılar diliyoruz" dedi.

15 Oca 2018 - 18:33 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.