Mutlu Öğretmen Maratonu

Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu idareci ve öğretmenleri farklı çalışmalarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Mutlu Öğretmen Maratonu
Mutlu Öğretmen Maratonu
+11
Haber albümü için resme tıklayın

İlçemiz Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu Müdüresi Saadet Akmen Konakçı, müdür yardımcıları ve öğretmenleri ile birlikte uygulanmak üzere; içeriğinde her güne ait ortak etkinliklerin bulunduğu 30 günlük bir takvim hazırladı. Bu takvim okuldaki öğretmenler tarafından da büyük beğeniyle karşılandı.

Tüm öğretmenler günlük yaptıkları etkinlikleri fotoğraflayıp, okulun watsapp iletişim grubundan paylaştı ve ortaya eğlenceli kareler çıktı. “30 Günlük Mutlu Öğretmen Maratonu”ndaki bazı etkinlikler şunlardır:

1.gün: Bir öğrencinizi kenara çekip son zamanlarda çok gelişme gösterdiğini, kendisi ile gurur duyduğunuzu söyleyin.

2.gün: Sınıfınızda son zamanlarda düzeni iyice bozulmuş bir yere çeki düzen verin.

3.gün: Sık konuşmadığınız çalışma arkadaşlarınızdan bir tanesi ile bir konu hakkında çalışma başlatın.

10.gün: Bugün öğle arasında hiçbir iş yapmayın ve bundan ötürü suçluluk hissetmeyin. (Nöbetçi öğretmenler hariç :) )

20.gün: Bugün spor yapın.

27.gün: Bir çalışma arkadaşınız için güzel bir şey yapın.Ona bir kahve alın veya masasına hoşuna gidecek bir şey bırakın.

30.gün: Öğrencilerinizi sınıfın karşısında karşılayıp “Günaydın” deyip onlarla havada elleriniz ile “çak” yapın. Bu öğrencilerinizi hem şaşırtacak hem de mutlu edecektir.

Bunlar gibi eğlenceli ve keyifli etkinliklerle dolu 30 günü tamamlayan Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu idarecileri ve öğretmenleri Okul Müdüresi Saadet Akmen Konakçı’ya bu güzel çalışma için çok teşekkür ettiler.

Bu etkinlikteki amacının kurum kültürünü geliştirmek,eğlenceli ve keyifli bir eğitim-öğretim ortamı sağlamak olduğunu belirten Okul Müdüremizi, Alucrahaber.com ailesi olarak tebrik ediyoruz.

10 May 2017 - 17:34 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.