Okçular Tekkesinde Müthiş İftar

Alucra Kalkınma Vakfının organize ettiği geleneksel ramazan iftarı bu yılda büyük ilgi gördü.

Okçular Tekkesinde Müthiş İftar
Okçular Tekkesinde Müthiş İftar
+13
Haber albümü için resme tıklayın

Kur'an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı Kadir Gecesi’nde yaklaşık 2 bin vatandaşımız Alucra tarafından düzenlenen Okçular Tekkesinde iftar programında buluştu. Ev sahipliği yapan Alucra Vakfı Başkanı Selahattin Süleymanoğlu programa katilim sağlayan tüm hemşerilerimize teşekkür ederek birlik beraberliğimizin herdaim güçlü olması için Alucra Vakfı olarak gereken herşeyi yapacaklarını ifade ederek, tüm hemşerilerimizin Kadir Gecesini tebrik etti.

Programa katılarak vatandaşlarla birlikte orucunu açan Beyoğlu Belediye Başkanı Demircan, “İnşallah Cenab-ı Allah bu gecenin yüzü, suyu hürmetine ve İslam alemine rahmetiyle muamele eder.” dedi.

Kur'an-ı Kerim’in indirilmeye başlandığı bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesi’ni düzenlediği iftar programı ile kutladı. Okçular Vakfı’nda gerçekleştirilen programa; Giresun Vakfı Başkanı Ahmet Dokumacı, Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, AK Parti İstanbul Milletvekili ve Okçular Vakfı Başkanı Haydar Ali Yıldız, AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş’un yanı sıra yaklaşık iki bin vatandaş katıldı. İlahi dinletisi ve Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda, vatandaşlar vakfın bahçesine kurulan yer sofralarının etrafında bir araya gelerek Ezanın okunmasıyla birlikte oruçlarını açtı.

Kadir Gecesi’ne özel sohbetlerin yapıldığı programda Kadir Gecesi’nde yapılan ibadetlerin önemine ve kazanımlarına dikkat çekildi. İftar sonrası 5 bin kişilik bir cemaatle teravih namazı eda edildi.

24 Haz 2017 - 18:01 - Ekonomi


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.