Turan Bulutçu MYO Müdürü Onur Hoca Veda Etti

Alucra Turan Bulutçu MYO müdürlüğünde görevli olan Yrd. Doç. Dr. Onur Tosun ilçemize veda etti.

Turan Bulutçu MYO Müdürü Onur Hoca Veda Etti
Turan Bulutçu MYO Müdürü Onur Hoca Veda Etti
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu müdürlüğü Veterinerlik bölümünde görevli olan Yrd. Doç. Dr. Onur Tosun hocamızın KTÜ'ye naklen atanması vesilesiyle idari ve akademik personelimiz hocamız için bir veda yemeği düzenledi.

Okul müdürü Fikret Uslucan tarafında çalışmalarından ötürü bir teşekkür plaketi takdim edilen hocamızı mesai arkadaşları yalnız bırakmadı. Alucra Turan Bulutçu MYO'da 5 yıldır görev yapan değerli hocamıza yeni görevlerinde ve bilimsel faaliyetlerinde başarılar dileriz. Hocamızın Alucra Turan Bulutçu MYO müdürlüğü görevindeki hizmetleri her zaman takdir ve şükranla anılacaktır.

20 Oca 2018 - 21:59 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.