Orman Bölge Müdürü Alucra'da

Giresun Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak ve ekibi ilçemizi ziyaret etti.

Orman Bölge Müdürü Alucra'da
Orman Bölge Müdürü Alucra'da
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Giresun Orman Bölge Müdürü Veysel Kodalak ve ekibi ilçemizde yapımı tamamlanan Topçam mesire alanını ziyaret ederek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Ziyaret esnasında Bölge Müdürü Veysel Kodalak'a, Kaymakamımız Ali Altinkaynak, Belediye Başkanımız Asım Kaymakçı ve Ak Parti İlçe yönetimide eşlik ettik.

Kodalak, Topçam mesire alanın eksik alanlarının tespit edilip yaklaşan bahar ile birlikte tamamlanması için gerekli talimatları vererek bu tesisin ilçeye önemli çok bir ivme kazandıracağını iletti.

20 Şub 2017 - 21:17 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.