Pirili Derneğinde Önemli Karar

Alucra Pirili köyü dernek yöneticileri ve köy halkı Alucra Vakfında verilen yemekte buluştu.

Pirili Derneğinde Önemli Karar
Pirili Derneğinde Önemli Karar
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Pirili köyü dernek başkanı Halit Başyurt, verilen yemekle köyleri için çok önemli bir karar aldıklarını iletti.

Başkan Başyurt, “köyümüz kadın kollarının etlerini Alucra’dan getirterek hazırlamış olduğu yemek ile hem uzun zamandır bir araya gelmeyen köylülerimiz buluşup hasbihal etti hemde köyümüz için önemli bir karara şahitlik ettiler. Yapılan yemekli toplantı ile Okmeydanı bölgesinde derneğimize bir yer alınması için üyelerimizden yetki alınmıştır.

Alucra’daki köy derneklerinde yeri olmayan köylerden birisi de bizim derneğimizdi, şimdi hedef büyüterek Allah’ın yardımı ve üyelerimizin maddi manevi katkılarıyla böyle bir işe talip olduk. Maddi durumu iyi olan üyelerimizden daha fazla olacak şekilde tüm üyelerden 1.000 TL katkıda bulunmaları talep ettik. Bu şekilde güzel bir yardımlaşma örneği sergileyip ilçemizde de örnek olarak dernek yerimizi alacağız. Bunun için banka hesabı açıldı ve herkes bağışlarını bu hesaba yatıracak” dedi.

Alucrahaber.com olarak değerli Başkan Halit Başyurt ve yönetimine kolaylıklar dileriz.

22 Şub 2017 - 03:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.