Polis Temel Veda Etti

18 yıllık memuriyetiyle Alucra'da efsane olan Polis Memuru Temel Yılmaz tüm ilçe halkıyla vedalaşarak Alucralı görevinden ayrıldı.

Polis Temel Veda Etti
Polis Temel Veda Etti
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Polis memuru Temel Yılmaz;

"18 yılın her anını severek görev yaptığım ilçeden maalesef istemeyerek ayrılmak zorunda kaldım. Alucralılar herzaman benim gönlümde özel bir yer edinmiştir. Bu nedenle de veda gecesi bile düzenlemedik. Veda etmedim çünkü herzaman Alucra'ya gelip gideceğim için sürekli iletişim halinde olacağım. Bayram boyunca yaklaşık 4 bin kişiyle görüşüp helalleştim, Alucralılar beni gururlandırdı. Alucra Belediyesinin tüm ilçe halkına yaptığı anons ile çalışmalarımızdan ötürü teşekkür mesajı bizleri duygulandırdı. Eşyaların taşınmasından tutunda gösterdikleri misafirperverlik, dostluk, arkadaşlık hepsini ziyadesiyle yaşadık. Herkesden Allah razı olsun, herkese hakkımı helal ediyorum, çok teşekkür ederim" diyerek teşekkürlerini birkez daha iletti.

23 Tem 2015 - 21:28 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.