Rektör Cevdet Coşkun Alucra'da

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Cevdet Coşkun ve beraberindeki heyet ilçemizi ziyaret etti.

Rektör Cevdet Coşkun Alucra'da
Rektör Cevdet Coşkun Alucra'da
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun ve beraberinde Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Soylu Giresun Üniversitesi Meslek Yüksekokulları Koordinatörü Doç Dr. Nazım Elmas ile birlikte Alucra Meslek Yüksekokuluna ziyarette bulundular.

Öncelikle Yüksekokul Müdürü Yrd. Doç. Dr. Fikret Uslucan ve müdür yardımcıları ile okulun genel durumu hakkında görüşme yapan Prof. Dr. Cevdet Coşkun daha sonra akademisyenlerle bir araya gelerek toplantı gerçekleştirdi.

Toplantıda tüm akademisyenlerin yüksekokul için isteklerini tek tek dinleyen Giresun Üniversitesi Rektörü bu isteklerin çözümsüz kalmayacağını iletti.

Toplantının ardından Alucra Kaymakamı Ali Altınkaynak’ı makamında ziyaret eden Prof. Dr. Cevdet Coşkun Alucra ve Yüksekokul hakkında görüşme yaptı.

05 May 2017 - 19:44 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.