Salih Canikli Vefat Etti

Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli'nin amcasının oğlu Salih Canikli Vefat etti.

Geçtiğimiz hafta ani bir kalp krizi ile vefat eden Ali Canikli'nin ardından abisi Salih Canikli'de tedavi gördüğü hastanede vefat etti. Bir süredir çaresiz hastalıkla mücadele eden ilçemizin eski zabıta memurlarında Salih Canikli Rahmeti Rahmana kavuştu.

Milli Savunma Bakanımız Nurettin Canikli'nin amcasının oğlu Salih Canikli için bugün(09.12.2017) Beyoğlu Büyük Piyalepaşa Camiinde ikindi namazına müteakip cenaze namazı kılındı. Merhumun naaşı defnedilmek üzere doğduğu topraklara, Alucra'ya götürüldü.

İğdecik Köyü eşrafından olan merhum Salih Canikli için yarın (10.12.2017 pazar günü) öğle namazına müteakip Alucra Merkez Büyük Caminde kılınacak cenaze namazına müteakip, İğdecik Köyü Aile kabristanlığında toprağa verilecektir.

Alucrahaber.com olarak merhum Salih Canikli'ye Allah'tan gani gani rahmet, Canikli ailesine ve tüm sevenlerine baş sağlığı dileriz.

09 Ara 2017 - 19:43 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.