Şarkımızın Adı "Alucra"

Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü okuyan sitemizin küçük köşe yazarımız Sena Şahin‘in memleketimizde bulunan Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesine yaptığı “Yüreğimin Ritmi” Müzik Atölyesi sahipleriyle buluştu.

Şarkımızın Adı "Alucra"
Şarkımızın Adı "Alucra"
+11
Haber albümü için resme tıklayın

Yüreğimin Ritmi Müzik Atölyesi Açıldı

Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü okuyan sitemizin küçük köşe yazarımız Sena Şahin‘in memleketimizde bulunan Halis Akmen Çok Programlı Anadolu Lisesine yaptığı “Yüreğimin Ritmi” Müzik Atölyesi sahipleriyle buluştu.

Sena, Atölye açılışında yağtığı konuşmasında “Bu devirde bir yüreği bir yüreğe bırakmak zormuş dedim ve yüreğimi sevdiğim şehre başka yüreklerle bırakmak istedim. Öncelikle bu projeyle bana gelen okul müdüreleri Rabia Akmen’e teşekkürü borç bilip daha sonra memleketine katkıda bulunan yardımlarını esirgemeyen Murat Yakupoğlu’na, Eğitim camiasında olması ile birlikte memleketinin çocuklarının sanat alanında gelişmesi içinde yardımda bulunan Arif Dede ve Esenyurt Belediye Başkan yardımcısı Abdurrahman Ada’ya, yine bir eğitimci olarak yardımda bulunan Nusret Bulutçu ve ailesine, kardeş memleketli olan Emre Asil ve ihtiyaç haritası, ihtiyaç haritası destekçilerine, memleketini unutmayan Bengü Göcen, eğitimci değerli büyüğümüz Hüseyin Efkari Dolu’ya, memleketini unutmayan Yunus Emre Metinyurt ve birçok memleketlime yüreğimizin ritmine ve şarkımıza ortak oldukları için teşekkür ederiz.

Ve memleketimizin çocuklarını sanata katmak için yardım eden yöremizin sanatçısı Nurettin Bay’a beni programa davet etmesiyle birlikte yardım ettiği için teşekkürü borç bilirim. Bana yüreğini ve kapılarını açan Bora Durana ve sosyal medyada yayan birçok ünlüye teşekkür ederim. Bir teşekkürde Alucra’nın sesi olan her türlü etkinliği binlerce insanla buluşturup, çalışmalarımız hakkında haberleri yapan Alucrahaber.com sitesine. Benimle birlikte bu projede yer alan destekçilere çok teşekkür ederim.

Eminim şarkımız her yerde duyulacak . Ve eminim; kardeşlerim yüreklerinin ritimlerini Alucra sokaklarında duyuracak. Umarım daha birçok proje yapılır. Kapılar çekilmez memleketin üzerine aksine sonsuza kadar açılır“ dedi.

İlçemiz Kaymakamı Ali Altınkaynak ve okul müdiresi Rabia Akmen'de bu değerli katkılarından dolayı Sena Şahin'e teşekkür plaketi takdim ettiler.

21 Şub 2017 - 22:23 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.