Şebinkarahisar'da Hayvan Pazarı Kapatıldı

Şebinkarahisar Çağlayan, Diler ve Sultankonağı köylerinde çıkan Şap hastalığının şiddetli seyretmesi nedeniyle İlçe Hayvan Sağlığı Zabıtası Komisyonu Hayvan Pazarının Kapatılması kararı aldı.

Çevre İlçelerde (Koyulhisar, Kelkit) çıkan Şap Hastalığının Şebinkarahisar'da büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarına bulaşmasını önlemek amacıyla ayrıca Çağlayan, Diler ve Sultankonağı köylerinde 10.02.2011 tarihinde çıkan Sığır Şap Hastalığı nedeniyle ve hastalığa karşı alınacak koruyucu önlemleri görüşmek üzere toplanan İlçe Hayvan Sağlığı Komisyonu; Çağlayan, Diler ve Sultankonağı Köylerinde çıkan Şap Hastalığının şiddetli seyretmesi ve yayılma eğilimi göstermesi sebebiyle Şebinkarahisar Hayvan Pazarının 04 Mart 2011 tarihine kadar kapatılması kararı aldı.

Şebinhaber

12 Şub 2011 - 18:52 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.