Şebinkarahisar´da Fakültesi Heyecanı

Şebinkarahisar´a açılması istenen Veterinerlik Fakültesi için GiresunÜniversitesi Senatosu onay verdi.

Yeni Şebinkarahisar Gazetesinin haberine göre komşu ilçemiz Şebinkarahisar´da açılması istenen Veterinerlik Fakültesi için Giresun Üniversitesi Senatosu onay verdi.

Şebinkarahisar´da yıllardır mücadelesi süren fakülte konusunda ilk somut adım atıldı.

İlçeye açılması beklenen fakülteyle ilgili olarak ilk ciddi çalışma Mayıs ayı içerisinde Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun´un destekleriyle gerçekleşmişti. Edinilen bilgilere göre Şebinkarahisarlı sivil toplum kuruluşlarının da katılımıyla ilçemizde gerçekleşen toplantıda söz veren Rektör Prof. Dr. Cevdet Coşkun´un da destekleriyle Giresun Üniversitesi Senatosunda onaylandı.

Şebinkarahisar´a Veterinerlik Fakültesi açılma talebi Giresun Üniversitesi senatosunda onaylanarak YÖK´e gitti. YÖK´ten de onay gelmesi halinde yıllardır beklediğimiz fakülte hayali nihayet sonuçlanacak. Aksi olması durumunda da bu hayalimiz suya düşecek. Bu konuda siyasi temsilcilerin desteği gerekirken yıllardır açılmasını beklediğimiz fakültenin Şebinkarahisar'a kazandırılmasına ilk kez bu kadar yaklaştı.

Yenisebinkarahisar Gazetesi

11 Eyl 2017 - 21:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.