Şebinkarahisarlı Gençlerden Örndek Davranış

Şebinkarahisarlılar Derneği Gençlik Kolları örnek bir çalışma yaparak Bangladeş de Sosyal Sorumluluk Projesine imza attılar.

Şebinkarahisarlı Gençlerden Örndek Davranış
Haber albümü için resme tıklayın

Şebinkarahisarlılar Derneği Gençlik Kolları Yönetimi uluslararası alanda güzel bir projeye imza atmanın sevincini yaşıyor. 2015 yılında düzenlenen bahar pikniğinde, tişört ve şapka satışından elde ettikleri gelirler ile Bangladeş'te bulunan Arakan Mülteci kampında Su Kuyusu Eseri projesini hayata geçirdiler.

Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği Gençlik Kollarının Yönetim Kurulu adına Başkan Kadir Davulcu'nun sosyal paylaşım sitesinden yayınladığı açıklamasında "Bölgede yaşanan temiz içme suyu sıkıntısını bir nebze giderebilmek adına, bu projeyi hayata geçirmeye karar vermiş ve bu yönde çalışmalarımıza başlamıştık. Bugün ise, bu projenin tamamlandığını ve bölge halkının bu eserden faydalandığını görmek ve aynı zamanda Şebinkarahisar ismini, Güney Asya ülkesi olan Bangladeşte bir esere verebilmek bizleri fazlasıyla mutlu etmiştir.

Gençlik Kolları Yönetimi olarak, eğitim, kültür ve spor faaliyetlerimizin yanında, manevi değeri yüksek olan Sosyal Sorumluluk Projelerinede önem veriyoruz. Bu bağlamda, bu eser bizler için ilk ve son olmayıp, başka projelere ön ayak olacağının bilinmesini isteriz. Saygılarımızla" diyerek, Şebinkarahisarlılar adına yapmış oldukları hizmetin sevincini ifade ediyor.

sebingundem.com

29 Şub 2016 - 18:00 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.