Şehidimizin Defin Programı Belli Oldu

El Bab'da gerçekleşen bombalı saldırıda şehit düşen hemşerimiz Emre Doruk'un için gerçekleşecek cenaze töreni belli oldu.

Şehidimizin Defin Programı Belli Oldu
Şehidimizin Defin Programı Belli Oldu
Haber albümü için resme tıklayın

El Bab'da terör örgütü DEAŞ'ın düzenlediği hain saldırıda 5 askerimiz şehit olmuş, 9 askerimizde yaralanmıştı.

Alucralı hemşerimiz Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk'un için Alucra'da düzenlenecek cenaze programı belli oldu.

Şehidimiz naaşı 21.01.2017 tarinde saat 09:00 Ordu-Giresun Hava Limanında devlet protokolü eşliğinde karşılanacak olup, konvoy eşliğinde Alucra'ya hareket edilecektir.

22.01.2017 Pazar günü öğle namazına müteakip Alucra Merkez Büyük Camiinde kılınacak cenaze namazı sonrası şehidimizin naaşı Akçiçek Köyünde aile kabristanlığına defnedilecektir.

Şehidimizin cenazesi için 21.01.2017 Cumartesi günü saat 16:00 da Sütlüce'den Alucra'ya otobüsler kaldırılacaktır.

Piyade Uzman Çavuş Emre Doruk 04.05.1988 Alucra'da doğdu. Akçiçek köyünde ikamet eden çiftci bir ailenin çocuğudur. Alucra İmam Hatip Lisesinden mezun olup vatani görevi için gittiği ve kutsal saydığı peygamber ocağında teskere bırakarak, uzman çavuş olarak görev yapmaktaydı. Bekar olan Emre kardeşimiz tam bir Alucra sevdalısıydı.. Allah mekanını cennet bahçelerinden eylesin..

Vatanımızın birliği ve bütünlüğü için şehadet şerbetini yudumlayan Emre Doruk kardeşimize Allah'dan Rahmet diler, acılı ailesine, sevenlerine ve tüm hemşerilerimize başsağlığı dileriz.

21 Oca 2017 - 09:06 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.