Şehidin Çocuğu İçin Makam Aracını Gelin Arabası Yaptı

Batman'ın Gercüş Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Eski Alucra Kaymakamı Ünal Koç, nikahını kıydığı şehit çocuğu için makam aracını gelin arabası yaptı.

Şehidin Çocuğu İçin Makam Aracını Gelin Arabası Yaptı
Şehidin Çocuğu İçin Makam Aracını Gelin Arabası Yaptı
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Batman'ın Gercüş Belediye Başkan Vekili olarak görevlendirilen Kaymakam Ünal Koç, nikahını kıydığı şehit çocuğu için makam aracını gelin arabası yaptı.

İçişleri Bakanlığınca yapılan görevlendirmenin ardından Gercüş Belediye Başkan Vekili olarak hizmet yürüten Kaymakam Koç, ilçenin özlemle beklediği projeleri hayata geçirirken, vatandaş odaklı çalışmalar da yürütüyor.

Koç, Siirt'te Mava Dağı bölgesinde geçen yıl 27 Ekim'de terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonda şehit düşen Batmanlı 6 çocuk babası 47 yaşındaki güvenlik korucusu Kadri Yıldız'ın oğlu Faris Yıldız ve nişanlısı Aysel Aydın'ın düğün törenleri için makam aracını gelin aracı olarak tahsis etti.

Koç'un şoförü, makam aracı ile ilçeye bağlı Mağaralı köyündeki evlerinden Yıldız ve nişanlısı Aydın'ı alarak düğün töreninin yapıldığı Gercüş Spor Salonuna getirdi. Çiftin nikahını da çok sayıda davetlinin katıldığı törende Belediye Başkan Vekili Koç, kıydı. Bunun, Kaymakam Koç'un belediye başkan vekili olarak kıydığı ilk nikah olduğu öğrenildi.

"İyi günde de kötü günde de ailelerinin yanında yer almak istiyoruz"

Kaymakam Koç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, vatan savunmasında canlarını seve seve veren şehitlere olan borcun hiçbir şekilde ödenemeyeceğini belirterek, onların hatırasını yaşatmak için ellerinden geleni yapmaya çalıştıklarını söyledi.

Bu mutlu günlerinde şehit ailesinin yanında olmak istediklerini dile getiren Koç, "Belediye olarak her zaman şehit ailelerimizin ve gazilerimizin yanındayız. Onları desteklemeye çalışıyoruz. Şunu çok iyi biliyoruz ki; burada rahatça oturabiliyorsak, bu onların sayesindedir. İyi günde de kötü günde de onların ailelerinin yanında yer almak istiyoruz. Bugün de şehidimizin çocuğunun düğününü yaptık" diye konuştu.

"Zaten Bu Araç Onların Aracı"

Koç, makam aracını çift için tahsis ettiğini dile getirerek, "Zaten bu araç onların aracı, bu, devletin yani onların parası. Bu nedenle onlara tahsis ettik. Elimizden geleni yapmaya, onları bir nebze de olsa mutlu etmeye çalışıyoruz. Eğer mutlu edebildiysek ne mutlu bize. Belediye olarak şehit aileleri ve gazilerimizin yanında yer almaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı.

Damat Yıldız da düğün töreninde mutluluğunun ikiye katlandığını belirtti.

"Devletimizin temsilcisi Kaymakam ve Belediye Başkanımız Ünal Koç, düğünümün organizasyonunda tüm masrafları belediye olarak karşıladı" diyen Yıldız, bu mutlu günlerinde yanlarında olan Belediye Başkan Vekili Koç'a teşekkür etti.

Mevlit okutulan düğünde pasta kesildi, davetlilerle hatıra fotoğrafı çekildi.

Şehidin Çocuğu İçin Makam Aracını Gelin Arabası Yaptı
Şehidin Çocuğu İçin Makam Aracını Gelin Arabası Yaptı
Şehidin Çocuğu İçin Makam Aracını Gelin Arabası Yaptı

30 Kas 2017 - 17:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.