Şehit Ailelerine Madalya Verildi

Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Giresun'a gelişinin 86. yıl dönümü ve Gaziler Günü Giresun'da törenlerle kutlandı.

Atatürk'ün Giresun'a gelişinin 86. Yıldönümü ve Gaziler Günü Kutlama Programı çerçevesinde 4 şehidin ailesine Türkiye Cumhuriyeti Devlet Övünç Madalyası verildi.

Giresun Valisi Mustafa Yaman tarafından verilen madalyaların takdimi sırasında oldukça duygulu anlar yaşandı.

Giresun Valisi Mustafa Yaman, Giresun Jandarma Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erhan Güder ve Belediye Başkanı Kerim Aksu, şehit aileleriyle tek tek ilgilenerek hatıra fotoğrafı çektirdiler.

Madalyalar; Hakkâri'de 17.08.2007 tarihinde şehit olan Çanakçı İlçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Uzman Çavuş İzzet Emir’in babası Mehmet Emir’e, Şırnak'ta 13.11.2007 tarihinde şehit olan Keşap İlçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Çavuş Özkan Kılıç'ın annesi Emine Kılıç’a, Kars’ta 20.04.2008 tarihinde şehit olan Alucra İlçesi nüfusuna kayıtlı Piyade Onbaşı Zülkif Tekir'in babası Şit Tekir'e, Bingöl'de 18.6.2008 tarihinde şehit olan Piyade Er Dursun Buz'un babası Metin Buz'a verildi.

gazilerimiz4.jpg

53D_sehitler_toplanti1.jpg

CDE_sehitler_toplanti2.jpg

F9D_sehitler_toplanti.jpg

20 Eyl 2010 - 17:27 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.