Şehitlerimizin Bayrakları Yenilendi

Alucra İlçe Şehitliğinde bulunan kabir başlarında ki Türk Bayrakları yenilendi.

Şehitlerimizin Bayrakları Yenilendi
Şehitlerimizin Bayrakları Yenilendi
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra İlçe Jandarma Komutanlığı, ilçede ki şehit kabirlerinin başlarında bulunan ve iklim koşullarıyla eskiyen bayrakları yenisiyle değiştirdi.

Buna göre, Şehitlerimiz Sıddık Yavuz, Seyfettin Dokumacı, Mustafa Şimşek, Zülkif Tekir, Burak Can Karamanoğlu'nun kabirlerindeki ki bayraklar yenilendi.

Alucrahaber.com olarak İlçe Jandarma Komutanlığımızdan şehitliğimiz gerek çevre düzenlemesi gerekse bozulan kabir duvarlarının bakımları ve diğer sorunlarınında bundan sonra takip edilip çözüme kavuşturulmasını talep ediyoruz.

18 Haz 2017 - 09:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.