Şerif Tokmak’ın Durumu İyiye Gidiyor

Ayı Saldırısından mucize şekilde kurtulan Şerif Tokmak’ın durumu iyiye gidiyor.

Şerif Tokmak’ın Durumu İyiye Gidiyor
Şerif Tokmak’ın Durumu İyiye Gidiyor
+1
Haber albümü için resme tıklayın

9 Mayıs 2017 tarihinde Alucrahaber.com aracılığıyla tüm ülkeye duyurduğumuz ayı saldırısı haberiyle gündemde olan Şerif Tokmak'ın sağlık durumu iyiye gidiyor. Saldırı sonrası önce Şebinkarahisar Devlet Hastanesi sonrasında ise acil olarak Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edilen Şerif Tokmak’ın tedavileri aynı hastanenin Plastik Cerrahi servisinde devam ediyor.

Hastane Başhekimi Opr. Dr. Tuncer Öztürk ve Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. M. Tolga Gürgen geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak Plastik Cerrahi Uzmanı Opr. Dr. Yusuf Ödemiş’ten hasta hakkında bilgi aldılar. Ödemiş hastaya son olarak 22 Mayıs 2017 tarihinde bacağından deri alarak koluna nakil işlemi yapıldığını hastanın durumunun iyi olduğunu belirtti.

Şerif Tokmak ise yaklaşık iki haftadır Prof. Dr. A. İlhan Özdemir Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gördüğünü her şeyden memnun olduğunu hemşirelerinin gece gündüz ilgilendiklerini ve bilhassa doktorundan çok memnun olduğunu söyledi.

24 May 2017 - 18:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.