Şevket Canikli İHO Ailesi İftarda Buluştu

Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri iftar programında biraraya geldi.

Şevket Canikli İHO Ailesi İftarda Buluştu
Şevket Canikli İHO Ailesi İftarda Buluştu
+2
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu öğretmenleri yoğun geçen bir dönemin ardından geçen hafta öğrencilere karnelerini vermişti. Okulca yapılan iftar programında öğretmenler ve aileleri biraraya geldi.

İftar yemeği sonrası okul müdürü Saadet Akmen Konakçı tarafından tayinlerinin çıkması nedeniyle ilçemizden ayrılacak olan İngilizce öğretmeni Murat Usta ve Fen Bilimleri öğretmeni Ramazan Gürsoy’a okula ve öğrencilerine verdikleri emeklerden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

Okul müdürü Konakçı, "Okulumuzdaki tüm öğretmenlerimize özverili çalışmalarından ve emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz" dedi.

19 Haz 2017 - 02:46 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.