Şevket Canikli Ortaokulu İlk Mezunlarını Verdi

Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını verdi.

Şevket Canikli Ortaokulu İlk Mezunlarını Verdi
Şevket Canikli Ortaokulu İlk Mezunlarını Verdi
+7
Haber albümü için resme tıklayın

Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulunda Mezuniyet Heyecanı

İlçe Milli Eğitim Müdürü Seyit Tok, Halk Eğitim Müdürü Sırrı Hancıoğlu, Öğretmenevi Müdürü Murat Akın, İlçe Mal müdürü Zekai Amaç, okul müdürleri ve velilerin yoğun katılımlarıyla Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu ilk mezunlarını vermenin heyecanını yaşadı.

Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleşen programda Okul Müdiresi Saadet AKMEN KONAKÇI'nın konuşması ile başladı.

Öğretmen ve öğrencilerin hazırladığı videolar izleyenlere duygu dolu anlar yaşatırken, ilk mezunları takdim edilen mezuniyet belgeleri ve kep atma töreni ise büyük bir coşku ile karşılandı.

Ardından mezuniyet programı, okul bahçesinde yapılan eğlence programı ile adeta bir şölene dönüştü. Mezun olan öğrencilere hayatları boyunca sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz.

Tüm Resimleri görmek için Resim Galerisini Ziyaret Ediniz.

08 Haz 2016 - 06:11 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.