Şevket Canikli'ye Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı

Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokuluna Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı açıldı.

Şevket Canikli'ye Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı
Şevket Canikli'ye Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulunun önemli eksikliklerinden biri olan Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı Alucra eski Belediye Başkanlarından Ahmet Erilli ve Ali Erilli'nin gayretleriyle giderildi.

Okul müdüresi Saadet Akmen Konakçı; "2017-2018 Eğitim Öğretim yılında okulumuzda 14 öğrenci, 1 öğretmen bilgisayrından oluşan Bilişim Teknolojileri Laboratuvarı değerli büyüklerimizin katkılarıyla öğrencilerimizin kullanımına açılmıştır. Laboratuvarımızın kurulmasında emeği geçen başta Ahmet Erilli ve Ali Erilli, kurulumu sağlayan öğretmenlerimize ve herkese çok teşekkür ediyoruz" dedi.

16 Eki 2017 - 00:59 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.