Seyyid Mahmud Çağırgan Dualarla Anıldı

Her yıl Temmuz ayının ilk Pazar günü düzenlenen Seyyid Mahmut Çağırgan Veli Hazretlerini Anma Programı gerçekleşti.

Seyyid Mahmud Çağırgan Dualarla Anıldı
Seyyid Mahmud Çağırgan Dualarla Anıldı
+11
Haber albümü için resme tıklayın

Kaymakamımız Ali Altınkaynak ilçemiz Boyluca Köyünde metfun olan ve her yıl Temmuz ayının ilk Pazar günü düzenlenen Seyyid Mahmut Çağırgan Veli Hazretlerini Anma Programına katıldı.

Anma programına Kaymakamımız Ali Altınkaynak , Aksaray Güzelyurt Kaymakamı hemşerimiz Mehmet Göze, İlçemiz Kanaat Önderlerinden Kasım Yağcıoğlu Hocaefendi, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri, sivil toplum temsilcileri ve çok sayıda vatandaşımız katıldı.

Program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.

Kur’an-ı Kerim Tilavetinin ardından günün anlam ve önemini belirten konuşmayı İsmail Hasbal ve Kasım Yağcıoğlu Hocaefendi yaptı.

Kaymakamımız Ali Altınkaynak'ın ve Aksaray Güzelyurt Kaymakamı Mehmet Göze'nin teşekkür konuşmalarının ardından Karadeniz Tasavvuf Musiki Korosunun seslendirdiği ilahiler eşliğinde yemek ikramına geçildi.

Öğle namazının Seyyid Mahmut Çağırgan Veli Külliyesinde kılınmasıyla türbe ziyaret edilerek dualar edildi.

Şeyh Seyyid Mahmud Çağırgan Veli Kimdir?

07 Tem 2017 - 17:55 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.