Şiddetli Lodos Hasara Yol Açtı

Hafta sonu ilçemizdeki şiddetli fırtına ve lodos maddi hasara yol açtı.

Şiddetli Lodos Hasara Yol Açtı
Şiddetli Lodos Hasara Yol Açtı
+4
Haber albümü için resme tıklayın

Cumartesi gecesi itibaren etkisini sürdüren fırtına şiddetini artırarak ilçe merkezinde ve köylerde bir çok evin çatısına zarar verdi.

Alucra ilçe merkezinde uzun süre elektriklerin olmadığını, ayrıca Karabörk köyünde 2 ev ve 1 ahırın çatısının uçtuğu tespit edildi,

Karabörk Köyü Muhtarı Ali Kocaman; ilçemizde ve köyümüzde sabaha doğru şiddeti artıran rüzgar, köyümüz sakinlerinden Aydın ve halil Yamak'a ait evlerin çatısını ve hayvan barınağının çatısını uçurarak kullanılamaz hale getirdi. Maddi hassarla atlattık, çok şükür can kaybımız yoktur" diyerek hasar gören vatandaşlar için geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Komşu İlçelerimizde Etkilendi

Öte yandan ilçemizde oldukça etkili olan lodos, Şebinkarahisar ve Çamoluk'ta maddi hasara sebebiyet verdi.

Şebinkarahisar'da uçan çatı park halindeki araçları kullanılamaz hale getirdi. Fırtına araçlarda maddi hasara yol açarken can kaybının olmaması vatandaşları teselli etti. Rüzgardan 6 araçta maddi hasar oluştu.

Şebinkarahisar ilçe merkezindeki çatı hasarı belediyenin iş makinaları ve vatandaşlarında katılımıyla temizlendi.

Etkisini sürdüren fırtına ilçelerde elektrik kablolarının kopmasına neden oldu. Çamoluk İlçesinde de 3 evin çatısının uçtuğunu maddi kayıplar olduğu tespit edildi.

Fırtına nedeniyle maddi hasara uğrayan tüm hemşerilerimize geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz.

24 Nis 2017 - 20:49 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.