Sultanbeyli Belediyesine Alucralı Başkan Yardımcısı

Şebinkarahisarlılar Derneği Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ünsal Yılmaz ve beraberindekiler yerel seçimler sonrası Sultanbeyli Belediyesi yönetim kadrosuna hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Sultanbeyli Belediyesine Alucralı Başkan Yardımcısı
Haber albümü için resme tıklayın

Alucralı Belediye Başkan Yrd. Zafer Söğütçü'ye Tebrik Ziyareti

Sultanbeyli Belediyesinin yeni başkan yardımcıları Nizamettin Arslan, Ayhan Koç ve Alucralı hemşerimiz Zafer Söğütçü'yü ziyarette bulunan Şebinkarahisar heyeti hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Belediyenin hizmetlere hız kesmeden devam edeceğini, sivil toplum kuruluşları ve derneklerle işbirliği içinde çalışmaların dahada artacağını söyleyen başkan yardımcıları Nizamettin Arslan, Ayhan Koç ile Zafer Söğütçü, ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkürlerini sundular.

Şebinmedya

Zafer Sögütçü Kimdir?

sogutcuic-4b7ea4c0.jpg1974 yılında Giresunun Alucra ilçesinde doğdu. İlk ve orta öğrenimi Bayburt, Sakarya ve İstanbul illerinde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi Diş Protez Teknikerliği bölümünden 1993 yılında mezun oldu. 2001 yılında AK Parti Sultanbeyli Yavuz Selim Mahallesi Başkanlığı, 2004 yerel seçimlerinde Belediye Meclis Üyeliği, 2006-20013 yılları arasında ise Yerel Yönetimler ve Mali İdari İşlerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu.

Söğütçü, Sultanbeyli Giresunlular Derneği Denetim Kurulu üyesidir. Diş Protez Teknikeri olan Zafer Söğütçü, evli ve 3 çocuk babasıdır.

06 May 2014 - 03:58 - Siyaset


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.