Şüpheli Bombacı Şebinkarahisar'da Yakalandı

Türkiye’nin gündemine oturan bombalı araç konusunda Giresun’da yaşanan hareketlilik Şebinkarahisar'da son buldu.

Giresun Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin Şebinkarahisarda gerçekleşen yol kontrolünde 3 farklı kimlik kullanan şahıs yakalandı.

Olay şöyle gelişti Ankaralı firma yetkilisi; Abdülmirsad Davutoğlu sahte ismi ve ehliyetle Hyndai i20 model kırmızı renk otomobilin çalındığını bildirdi. Bir başka Facebook paylaşımında ise farklı isim ve aynı fotoğraflı şahıs bu defa Cemal Demircin adıyla Konyadan Linea marka araç kiraladığı ve otomobilleri iade etmediği sosyal ortamda yayılmaya başladı.

Konyada ve Ankarada araç kiralama işi yapan firmalar sahte kimlik ve isimle kiralanan araçlarının yasadışı olaylarda kullanılabileceği şüphesi ile sosyal paylaşım siteleri üzerinde duyuruda bulundu.

Harekete geçen Giresun polisi Keşapta sinyali kesilen araç ile ilgili araştırmalarını sürdürürken bir ihbarı değerlendirdi. İncelemeyi derinleştirmesine sürdüren Polisler Abdülmirsad Davutoğlu ve Cemal Demircin kimliklerini kullanan şahsın minibüs ile Şebinkarahisara gittiğini tespit etti. Şebinkarahisarda yol uygulamasında durdurulan araçta yapılan kimlik kontrolünde M.A. adına düzenlenen ehliyeti ibraz eden şahsın aradıkları kişi olduğunu tespit ettiler.

İlçe Emniyet Müdürlüğünde sorguya alınan şahsın gerçekte 1986 doğumlu S.Y. olduğu ve bir başka suçtan aranmasının olduğu belirlendi. S.Y. Emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Polisin başarılı çalışması takdir topladı.

25 Şub 2016 - 20:24 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.