Suyurdu Köyünde Korkutan Patlama

Alucra Suyurdu Köyünde hazine arazisinde izinsiz patlatılan dinamit, patlamadan habersiz köylülerin yaralanmasına sebep oldu.

Alınan bilgilere göre Alucra Suyurdu köyünde akşam saat 17:00 sıralarında, Y. Inş Tic Ltd.Şti. tarafından hazine arazisinde ruhsatsız alanda izinsiz olarak patlatılan dinamit nedeniyle, patlamadan haberi olmayan ve o bölgeden geçen köy halkından Hatice Türkdoğdu, Huriye Türkdoğdu ve Güner Türkdoğdu isimli bayanlar yaralanmıştır. Yaralıların ilk tedavileri Alucra Devlet Hastanesinde yapılmış olup, durumu ciddi olan Huriye Türkdoğdu'nun tedavisine Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde devam edilmektedir.

Yapılan açıklamada dere ıslahı ve yol yapım çalışmasında kullanılmak üzere taş madeni alınması için izinsiz patlama yapılmış, patlama nedeniyle de yaralıların firma yetkililerinden şikayetçi olmuş, konuyla alakalı da soruşturma başlatılmıştır.

15 Tem 2015 - 06:58 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.