Tamzara Kumaşı Görücüye Çıkıyor

Şebinkarahisar'ın meşhur Tamzara kumaşı görücüye çıkıyor.

Şebinkarahisar'ın tanıtımında önemli unsur olan tamzara dokuması, bir kez daha Tamzara Mahallesinde uluslararası düzeyde düzenlenecek defile ile görücüye çıkıyor.

13 Haziran 2015 tarihinde Şebinkarahisar Tamzara Mahallesinde birincisi yapılan Tamzara Defilesi, uluslararası düzeyde ses getirmiş, Şebinkarahisar'ın tanıtımına ve Tamzara Dokumasını ön plana çıkartarak tanıtımına önemli bir katkı sağlamıştı.

01 Temmuz 2017 tarihinde ikincisi yapılacak olan Tamzara defilesi için son hazırlıklar itina ile yapılıyor. Tamzara dokuması ve Şebinkarahisar'ın tanıtımı açısından önemli olan defilenin koreografı ve organizasyonu ünlü isimler tarafından yapılırken, defile için tanınmış mankenler tamzara dokumasısın tanıtımını yapacaklar.

Haber:Hüseyin Şenel Odacı

19 Haz 2017 - 09:17 - Kültür & Sanat


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.