TBB, Alucra Belediyesine Kamyon Hibe Etti

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB), Alucra Belediyesine damperli kamyon hibe etti.

TBB, Alucra Belediyesine Kamyon Hibe Etti
TBB, Alucra Belediyesine Kamyon Hibe Etti
+3
Haber albümü için resme tıklayın

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından Alucra Belediyesi’ne bir adet 2017 Model Ford Cargo Kamyon hibe edildi.

Alucra Belediye Başkanı Asım Kaymakçı yaptığı açıklamada, ihtiyaçları çerçevesinde TBB tarafından kendilerine 26 ton yükleme kapasiteli damperli kamyon hibe edildiğini söyledi. Kamyonun, Fen İşleri Müdürlüğünün ilçede yapacağı hizmetler kullanılacağını ifade eden Kaymakçı, Alucra için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarını ifade etti.

TBB tarafından hibe edilen araç hakkında değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Asım Kaymakçı;

"Alucra Belediyesi olarak göreve başladığımız ilk günlerden itibaren halka daha iyi, daha hızlı, ve daha verimli bir hizmet sunabilmek amacıyla araç ve ekipmanlarda yenileme çalışmalarını sürdürüyoruz, dönem dönem bütün fırsatları göz önünde bulunduruyoruz, araçlarımızı yenileme ve geliştirme çabasında olduk. Bu aracımızda Türkiye Belediyeler Birliği’nden talebimiz üzerine Hibe olarak gönderilmiştir. Bu aracın bizlere ulaştırılmasında, hibe edilmesinde emeği olan başta Başkabakan Yardımcımız Nurettin Canikli ve Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'a teşekkür ediyorum. Bu aracında ilçemize ve tüm halkımıza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum" dedi.

Hibe edilen araç Alucra Belediye Başkan Vekili Sadık DOlu tarafından teslim alınarak Alucra Belediyesi araç filosuna eklendi.

23 Şub 2017 - 01:48 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.