Tuzağa Düşmeyin!

Alucra Kaymakamlığınında desteklediği Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından ilçe halkını dolandırıcılık hakkında broşür dağıtıldı.

Tuzağa Düşmeyin!
Tuzağa Düşmeyin!
+6
Haber albümü için resme tıklayın

Alucra Kaymakamlığının desteklediği sosyal sorumululuk projeslerinden biri olan "Tuzağa Düşme" adlı proje Şevket Canikli İmam Hatip Ortaokulu sosyal bilgiler öğretmeni Levent Öğütveren ve öğrencileri tarafından gerçekleştirilmiştir.

Projede halkı dolandırıcılık olaylarına karşılık bilgilendirmektir.

Bu kapsam içinde dolandırıcılık ve buna karşı önlemleri anlatan konuyla ilgili broşürler ilçe merkezinde vatandaşlara ve ilçe esnaflarına dağıtılmıştır.

07 Nis 2016 - 05:37 - Eğitim


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.