Vadi'nin Kardeş İlçeleri Giresun Günlerine Hazır

Giresun'un Kelkit Vadisinde kalan ilçeleri Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar 8.Giresun Günlerine hazır.

Vadi'nin Kardeş İlçeleri Giresun Günlerine Hazır
Vadi'nin Kardeş İlçeleri Giresun Günlerine Hazır
+1
Haber albümü için resme tıklayın

Giresun Federasyonu, 8.Giresun günleri ile bir kez daha Giresunu İstanbulun nadide öğelerinden biri olarak sunmaya hazırlanıyor. 30 Nisan'da Galatasaray Lisesi önünden başlayacak yürüyüş Feshane'de dört günlük etkinlik ile devam edecek.

Giresun Federasyonu tarafından Eyüp Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezinde 8.si düzenlenecek olan Giresun Günleri 1.2.3.4 Mayıs tarihlerinde yapılacak.

Giresun'un Kelkit Vadisinde kalan üç kardeş ilçesi Alucra, Çamoluk ve Şebinkarahisar Feshane Giresun günlerini sabırsızlıkla bekliyor.

1 milyon kişinin ziyaret etmesi beklenen Feshane Giresun Günlerinde katılımın yüksek olacağı ön görülüyor. Güç Birliği Platformu Kahvaltı programına katılan Fedasyon Başkanımız sayın Hasan TURAN tüm Giresunlu hemşehrilerimizi Feshaneye davet etti.

08 Nis 2014 - 17:10 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.