Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti

Bakanlar Kurulu’nun 13.06.2017 tarihli kararı ile Denizli Valiliğine Giresun Valisi Hasan Karahan, ilimizdeki görevinden ayrıldı.

Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti
Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti
+5
Haber albümü için resme tıklayın

Vali Karahan, 30 Haziran Cuma günü saat 10:00 da Valilik önünde düzenlenen bir törenle mesai arkadaşlarına veda etti.

Giresun Valiliği Protokol girişi önünde düzenlenen törende kısa bir konuşma yapan Vali Karahan, Giresun’da görev yaptığı süre içerisinde kendisine verilen desteği ve gösterilen sevgiyi hiç unutmayacağını ifade ederek “kurum ve kuruluşlarımızın değerli temsilcilerine, çalışma arkadaşlarıma ve saygıdeğer Giresun halkına şahsıma gösterdikleri teveccüh ve destek için şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Giresun Valisi Hasan Karahan Giresun’da görev yaptığı süre içerisinde hak, hakikat ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya azami derecede özen gösterdiğini ifade ederek, “Mümkün olabildiğince Giresun’un ve Giresunlunun menfaatlerini her türlü menfaatin üstünde tuttum” dedi.

Duygusal anların yaşandığı veda töreninde konuşmasına “Evet, sonunda gidiyoruz. Neticede mahkeme kadıya mülk değil. Çok şükür alnımızın akıyla, gururla, onurla hizmet ettiğimiz Giresun’umuzdan 4+4 olarak 8 yıla yaklaşan toplam görev süremizle ayrılıyoruz” diyerek sözlerini “Teşekkür ediyoruz. Hakkınızı helal edin. İyi günler gördük, zor günler gördük ama hep kalbimiz gönlümüzü Giresun’la beraber oldu bundan sonrada Giresun’la beraber Giresun için atmaya devam edecektir. Teşekkür ediyorum kendim ve ailem adına hürmetler ediyorum. Hayırlı cumalar diliyorum. Hayırlı gelecekler diliyorum” diyerek tamamladı.

Valilik protokol girişi önünde düzenlenen veda törenine; eşi Şule Meral Karahan, kızı Sude Naz Karahan ve oğlu Taha Nezir Karahan ile birlikte gelen Vali Hasan Karahan, tören alanında bulunanlarla tek tek el sıkışarak vedalaştı.

Törene katılanlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektiren Vali Karahan, tören mangasını selamlayarak ilimizden ayrıldı.

Valilik önündeki Veda Törenine; Ak Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, önceki dönem Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Hakan Saraç, Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu, Giresun Cumhuriyet Başsavcısı Ozan Kaya, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Cevdet Coşkun, Vali Yardımcıları, İlçe Kaymakamları, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Ali İnsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, Sahil Güvenlik 71.Bot Komutanı Yüzbaşı Ömer Oran, İl Genel Meclisi Başkanı A.Mürşit Gürel, ilçe belediye başkanları, Ak Parti İl Başkan Vekili Kenan Tatlı, daire amirler, il genel meclisi üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, kamu çalışanları ve vatandaşlar katıldı.

Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti
Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti
Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti
Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti
Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti
Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti
Vali Hasan Karahan Giresun'a Veda Etti

04 Tem 2017 - 19:39 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.