VEFAT-TAZİYE

İlçemizde uzun süre elektrik teknisyeni olarak görev yapan akabinde memleketi Doğankent'e tayin olan Zeki ÖZTÜRK (29) sabah saatlerin elektirik akımına kapılarak vefat etti.

Doğankent İlçesi TEDAŞ personeli olan ve ilçemiz Alucra'da da uzun yıllar görev yapan emekli imam-hatip Hüseyin Öztürk'ün oğlu Zeki ÖZTÜRK bu gün sabah saatlerinde elektrik arızası gidermeye çalışırken,Elektrik akımına kapılarak hayatını kaybetti. 3 yıl Alucra'da görev yapan ve 2009 yılında da Doğankent'e tayin olan değerli kardeşimizin vefat Alucralıları derinden üzmüştür. Evli ve 1 çocuk babası olan Zeki ÖZTÜRK Alucralılar tarafından çok sevilen biriydi.

Alucrahaber.com olarak merhuma Allahtanrahmet, acılı ailesine, dostlarına, akrabalarına ve TEDAŞ şefliği personelinebaş sağlığı dileriz.

EAC_zeki_tedas.jpg

26 Oca 2010 - 23:22 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.