Vefat-Taziye

İlçemizde uzun yıllar İmam-ı Hatip olarak görev yapmış aynı zamanda Alucra İmam Hatip Lisesinde Meslek dersleri öğretmenliği yapmış Mustafa Taşbaşı hocamızın oğlu AbdulKadir Taşbaşı Amerika'nın Utah şehrinde trafik kazası neticesinde Hakk'ın Rahmetine kavuşmuştur.

Yüksek İhtisas amacıyla gittiği Amerika'da geçirdiği trafik kazası ile sevenlerini derin üzüntüye boğan AbdulKadir Taşbaşı (22) için acı bekleyiş sürmekte. Türkiye Konsolosluğu ile irtibata geçen Taşbaşı ailesi cenaze işlemlerinin tamamlanmasını ve cenazenin yurda gelmesini bekliyor.

Kazaya ilişkin Amerika'da yayınlanan bir haber sitesinde olayın sabaha karşı saat 5 civarında olduğu ve otomobil ile bir tır çarpışması sonucu meydana geldiği yazmakta.

Bizleri üzen bu acı olay karşısında değerli hocamız Mustafa Taşbaşı ve Taşbaşı ailesine Sabr-ı Cemil niyaz eder, sevenlerine başsağlığı dileriz.

Cenaze Türkiye'ye geldiğinde Beyoğlu ilçesindeki Ağaçlaraltında bulunan Piyalepaşa Camiinde kaldırılacaktır. Buna ilişkin haberleri bilgi geldikçe yayınlayacağız.

483_Abdulkadir_Tasbasi.jpg

914_Abdulkadir_Tasbasi1.jpg

9ZC_Abdulkadir_Tasbasi2.jpg

Video Courtesy of KSL.com

28 Eyl 2010 - 04:18 - Gündem


göndermek için kutuyu işaretleyin

Yorum yazarak Alucra Haber Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan Alucra Haber hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Haber ajansları tarafından servis edilen tüm haberler Alucra Haber editörlerinin hiçbir editöryel müdahalesi olmadan, ajans kanallarından geldiği şekliyle yayınlanmaktadır. Sitemize ajanslar üzerinden aktarılan haberlerin hukuki muhatabı Alucra Haber değil haberi geçen ajanstır.